První skutečně profesionální šlehačkové bombičky obsahují o 1 gram více plynu. Díky tomu dosáhnete až o 20% vyšší nášleh oproti standardním jednorázovým bombičkám. Možno použít pro výrobu dezertů, espum, omáček a polévek. Získáte tak větší objem za použití menšího množství smetany. Plněno čistým oxidem dusným (N2O) vyrobeným v Belgii a určeným k potravinářským účelům. Bombičky jsou vyrobeny a plněny v Rakousku nejznámějším světovým výrobcem šlehačů a bombiček, rakouskou firmou iSi.
Bombičky
Šlehačkové bombičky (iSi)
Použitím originálních jednorázových bombiček iSi ve šlehačích lze docílit až 5tinásobný nášleh smetany. Možno použít i pro výrobu dezertů, espum, omáček a polévek. Získáte tak daleko větší objem než ručním šleháním. Plněno čistým oxidem dusným (N2O) vyrobeným v Belgii a určeným k potravinářským účelům. Bombičky jsou vyrobeny a plněny v Rakousku nejznámějším světovým výrobcem šlehačů a bombiček, rakouskou firmou iSi.
Šlehačkové bombičky (Kayser)
Promění 0.5 l smetany až na 2 l nadýchané šlehačky. Získáte tak daleko větší objem než ručním šleháním. Plněno čistým oxidem dusným (N2O) určeným k potravinářským účelům. Vyrobeno v České republice předním světovým výrobcem šlehačů a bombiček, rakouskou firmou Kayser.