Budapešťská a arašídová pěna s chilli
Kategorie
Pro objem 0.5 litru
Doba přípravy
30 minut
Suroviny
Postup
- Budapešťská pěna -
Na pánvi na oleji orestujeme červenou papriku nakrájenou na kostičky a poté necháme vychladnout.
Orestovanou papriku rozmixujeme dohladka spolu se sýry, smetanou a kořením.
Směs propasírujeme přes sítko do láhve, aplikujeme 1 šlehačkovou bombičku a silně protřepeme.
Dáme chladit po dobu 1-2 hodin.
- Arašídová pěna s chilli -
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka.
Směs propasírujeme přes sítko do láhve, aplikujeme 1 šlehačkovou bombičku a silně protřepeme.
Dáme chladit po dobu 1-2 hodin.
Podáváme jako dip k zelenině nebo drůbeži či se slanými sušenkami a krekry.