Latté se šlehačkou a čokoládovými hoblinkami

7.12.2016
Pro objem 0.5 litru
Doba přípravy
15 minut

Suroviny

  • 500 ml
    smetany (min. 31%)
  • 120 ml
    mléka
  • 40 ml
    espressa
  • 10 g
    čokolády

Postup

  1. Vychlazenou smetanu dáme do šlehačkové láhve, aplikujeme 1 šlehačkovou bombičku a silně protřepeme.

  2. Mléko zahřejeme na sporáku nebo ve zpěňovači mléka a nalijeme do žáruvzdorné sklenice.

  3. Do sklenice pomalu přilijeme espresso, dozdobíme šlehačkou z láhve a posypeme čokoládovými hoblinkami.

Recenze

Žádná recenze.

Napište první recenzi na recept: “Latté se šlehačkou a čokoládovými hoblinkami”

*

Souhlasím